vene 23.02.2015 beauty

O kakvom se tretmanu radi?

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline djelotvorno preokreću proces starenja, a koriste se kako bi se smekšale grube linije lica, popunile bore, podigli upali obrazi te popunile usnice. Ovim tretmanima potiče se stvaranje kolagena , poboljšava se funkcija kože i anulira se stvaranje novih bora.

Kada se zahvat primjenjuje?

Injekcijski tretmani filerima primjenjuju se za:

  • popunjavanje bora i uljepšavanje crta lica (nazo-labijalne bore tj. linije od nosa prema ustima, marionetske bore tj. linije od usta prema bradi, bore smijeha, vrećice ispod očiju, bore mrštenja, pušačke bore tj. bore oko usana i ožiljke od akni),
  • oblikovanje kontura lica i ispravljanje nedostataka (povećanje usana, podizanje kutova usana , oblikovanje obraza – u slučaju upalih obraza, podizanje obješene kože brade, remodeliranje nosa, oblikovanje obrva i oblikovanje brade)
  • pomlađivanje suhe i zrele kože (stražnje strane ruku, područje dekoltea, lice, vrat, suha koža ispod očiju)

Oporavak

Nakon svakog tretmana dobiti ćete savjete o brizi nakon tretmana i odmah nakon njega možete se vratiti na posao ili svojim svakodnevnim aktivnostima. Postoji mogućnost malih otoka na koži koji mogu potrajati do par dana.

Rezultati

Rezultati mogu biti vidljivi i do 12 mjeseci, a učinak traje duže ukoliko se tretmani redovito ponavljaju.


NOVO U PONUDI - ALGENESS® APSOLUTNI VRHUNAC U INDUSTRIJI UBRIZGAVAJUĆIH FILERA


Prvi puta u povijesti estetske medicine na tržištu postoji 100% prirodan, biokopmatibilan i biorazgradiv injektibilan implantat koji je ispunio i očekivanja našeg stručnog tima te je uvršten u ponudu Specijalne bolnice Arithera.

Korisnice naših usluga znaju da nisu svi dermalni fileri isti, te razumiju važnost potpuno prirodnih, biokompatibilnih i biorazgradivih sastojaka koji se ubrizgavaju na siguran način u njihovu kožu.

Od naših se liječnika s punim povjerenjem očekuju odmah vidljivi, prirodni rezultati te da je postupak proveden precizno i na siguran način. S Algeness filerom to se postiže tehnikom kontroliranog ubrizgavanja koju nazivamo „Master Your ResultsTM“, a radi se o tehnici ubrizgavanja mikro injekcijom te masažnog oblikovanja za dobivanje željenih kontura s instant vidljivim rezultatom.

Područja koja se tretiraju ALGENESS® filerima:

- suzne brazde ispod očiju:
- povećanje i kontura usana
- marionetske linije, bore i brazde
- povećanje i oblikovanje usana
- kutevi usana nabori oko usana i na donjoj vilici
- srednje duboko volumiziranje
- bore, brazde i nabori na obrazima, vilici i bradi
- nekirurška korekcija nosa
- duboko volumetrijsko oblikovanje filerima
- nazolabijalne bore
- jagodična kost

Pacijentica prije i poslije tretmana Algeness filerima.