vene 23.02.2015 beauty

O kakvom se tretmanu radi?

Riječ je o injekcijskom tretmanu specijalnim gelom neživotinjskog porijekla koji sadrži hijaluronsku kiselinu, a koja se inače prirodno sintetizira i u našem tijelu. Najvažnija funkcija hijaluronske kiseline je prenošenje i vezivanje vode. Pritom hranjive tvari, kisik i hormoni mogu slobodno prolaziti između čestica gela i tkiva, što usni daje prirodan i zdrav izgled. Kako se gel postupno razgrađuje, voda zauzima njegovo mjesto, a kad se u potpunosti resorbira, gel nestaje iz tijela bez traga, tj. biološki se razgrađuje na prirodan i siguran način.

Estetska Kirurgija Arithera  11
Estetska Kirurgija Arithera  12

Kada se zahvat primjenjuje?

Hijaluronska kiselina u obliku kristalno čistog gela koji se ubrizgava u kožu u malim količinama primjenjuje se u svrhu obnavljanja volumena i strukture usnice.

Oporavak

Zahvat traje do pola sata i odmah nakon njega možete se vratiti na posao ili svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguće su kratkotrajne blage otekline koje se pravilnim tretiranjem brzo povlače.

Rezultati

Rezultati su trenutni, ali ne i vječni. Nakon tretmana usana, dodatni tretman obično je potreban nakon otprilike šest mjeseci, a samo jedan naknadni tretman produžuje učinak i do osamnaest mjeseci.