vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Uz VacuSport - trenirajte napornije i češće i osjećajte se bolje!

VacuSport je novi sustav za ubrzanje regeneracije i oporavka sportaša koji se bave natjecateljskim sportovima. On nudi novu dimenziju profesionalnim treninzima i utjeće na poboljšanje sportskih rezultata. Sportaš odmah nakon tretmana osjeti učinke. U laboratorijima su izmjerene vrijednosti nakon treninga i potvrđeno je poboljšanje aerobne/anaerobne izdržljivosti.

VACUSPORT je uređaj koji putem isprekidane terapije negativnog pritiska na donji dio tijela postiže: poboljšanje cirkulacije nogu, jačanje krvožilnog sustava i ciljano uklanjanje nečistoće iz limfnog sustava.

Tretmani se provode u cilju pripreme za trening, regeneracije nakon treninga, rehabilitacije različitih ozljeda, tretiranju kapilara i limfnih edema te dijabetičkog stopala.

Zašto koristiti VacuSport u Specijalnoj bolnici Arithera?

  • Oporavlja mišiće nakon zahtjevnih treninga
  • Pospješuje zacjeljivanje rana
  • Vidljivo utječe na zacjeljivanje ulkusa
  • Smanjuje edeme različitih uzroka
  • Ima blagotvoran učinak na spavanje

Tretman VacuSportom traje 30 minuta.

Metoda:

Pojačana perfuzija tkiva i mišica, čime se poboljšava uklanjanje otpadnih tvari iz mišića.

Učinak:

Ubrzana razgradnja mliječnih kiselina i sinteza kreatina, ubrzana rehabilitacija i vitalizacija sportaša, rekreativaca i rekonvalescenata.

Tehnika:

Poboljšanje mikrocirkulacije, poboljšana kapilarizacija kroz ritmičnu kapilarnu dilataciju i kompresiju, koji uzrokuju cikličke promjene između pozitivnog i negativnog pritiska duž donjeg dijela tijela (drugo vanjsko srce). Osnovna istraživanja ove metode su provođena u svemiru, s ciljem da se astronautima poboljša cirkulacija, koja je oslabila zbog učinaka dugotrajnog izlaganja bestežinskom stanju.

Aplikacija također dovodi do koncentracije endorfina u mozgu, što je dokazalo opsežno znanstveno istraživanje. Automatski poboljšava osobni dobar osjećaj sportaša, čak i nakon najiscrpnijih treninga.