vene 23.02.2015 beauty

Za zdravu i lijepu kožu potrebno je više od vode i sapuna, pogotovo ako želite da Vaša koža dugo ostane lijepa, njegovana i prozračna kao u dvadesetima. Sve što je potrebno za Vaš lijep i njegovan izgled pripremili smo u našem Centru za medicinsku kozmetologiju.


Tretmani intenzivne obnove - Preporučila Glorija!!!

kozmetika-glorija

Danas, više nego ikad prije, želja za mlađim i boljim izgledom postaje imperativ većine klijenata. Moderan stil života ih prisiljava da moraju više uložiti u profesionalne tretmane kako bi postigli željene rezultate.

Stoga upoznajte tretmane Intenzivne obnove, unaprijeđene 45-minutne tretmane u kojima se koriste kokteli najsuvremenijih i najinovativnijih Dermalogica kozmeceutskih sastojaka.

S godinama se proces prirodnog ljuštenja odumrlih stanica usporava što rezultira nakupljanjem slojeva mrtvih, rožnatih stanica na površini kože i slabijim obnavljanjem stanica.

Profesionalni tretman Intenzivne obnove u potpunosti je prilagođen potrebama kože koji je intenzivno obnavlja potičući stanični turnover i rješava probleme poput :

• preuranjenog starenja / oštećenje od sunca / finih linija

• pigmentacije / neujednačenog tena

• dehidracije

• izbijanja

• suhoće / ljuštenja

Tretmani se prilagođavaju individualnim potrebama klijentice i svim stanjima i tipovima kože. Jedinstvena dobrobit tretmana je izostanak upale, oštećenja tkiva i ljuštenja. Razmak između tretmana može biti tjedan dana i preporuča se serija od 6 tretmana.


Redovitim tretmanima pomoći ćemo Vam da Vaša koža bude u najboljoj formi:

  • čišćenje lica: para, piling, mehaničko čišćenje, maska, visoka frekvencija;
  • piling lica – kozmetički preparat koji skida odumrle stanice s površine kože i priprema kožu za mehaničko čišćenje;
  • kemijski piling voćnim kiselinama;
  • Ultrazvučna špatula;
  • masaža lica, vrata i dekoltea – masiramo uljem, balzamom ili specijalnim ampulama;
  • specijalna maska – obnavlja, oporavlja, smiruje i hidratizira kožu lica;
  • depilacija šećernom pastom (egipatska depilacija) – nepoželjne dlačice lica mogu se brzo i lako ukloniti, bez iritacije i upalnih procesa na koži.
  • uređivanje obrva - korekcija i farbanje;

Naši stručnjaci preporučaju Dermalogica kozmetiku! Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme! To nam svakodnevno dokazuje uspjeh Dermalogice, “tihe revolucije” u njezi kože, koja ima kultni status, među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Dermalogicu su u Los Angelesu 1986. utemeljili Jane i Raymond Wurwand, osnivači The International Dermal Institutea, koji već 30 godina profesionalnim kozmetičarima pruža edukaciju nakon srednjoškolskog obrazovanja te postavlja standarde u kozmetičkoj industriji i edukaciji. Svi Dermalogica proizvodi istražuju se i stvaraju u Institutu u suradnji s profesionalcima IDI centara širom svijeta.

Originalna vizija Dermologice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici. I nakon dvadeset i sedam godina – ključne vrijednosti, inovacije i edukacija sastavni su dio identiteta Dermalogice.

Čvrsta povezanost s temeljnim vrijednostima ne podrazumijeva neaktivnost. Štoviše, uspjeh Dermalogice ovisi o stalnom napretku -razvijanju i očuvanju kredibiliteta. Brojna istraživanja omogućuju predviđanje trendova u industriji, ali i očuvanje vodeće pozicije u smislu otkrivanja novih načina njege kože.