vene 23.02.2015 beauty

Masaža tijela

Važan je čimbenik u kulturi zdravog življenja. Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Njeguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom. Masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije pa se na taj način stanice čiste, njeguju i pune energijom.

Aparativna limfna drenaža

Tretman se provodi s ciljem poboljšanja općeg stanja organizma. Dreniranjem se uklanjaju učestali problemi kao što su problemi cirkulacije, što uzrokuje otečene i bolne noge, problem venozne cirkulacije. Posljedice prekomjernog stajanja i smanjena tjelesne aktivnosti (dugo sjedenje), uspješno rješavamo pomoću aparata za limfnu drenažu.

Piling tijela

Uklanja odumrle stanice s površine kože, reducira starenje, uklanja nečistoće i dubinski čisti kožu. Omogućuje ubrzano stvaranje novih stanica, odnosno obnovu kože. Koža je nakon pilinga elastična i glatka te dobiva sjaj i osjećaj svježine.

Body wrapping

Učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit i vidljivo poboljšava izgled kože. Izrazitim drenažnim djelovanjem potiče intenzivno izlučivanje vode i zaostalih toksina iz tijela.

Depilacija hladnim voskom

Nepoželjne dlačice lica i tijela mogu se brzo i lako ukloniti, a da ne dođe do iritacije kože. Koristi se prirodni vosak koji ne izaziva alergijske reakcije. Vosak se zagrijava na temperaturu tijela.

Egipatska depilacija

Najstarija metoda dugotrajnog uklanjanja dlaćica. Dlaćice se uklanjaju iz korjena što omogućava dugotrajnu glatkoću bez neželjenih posljedica. Mogućnost uklanjanja dlaćica već od 3 mm dužine. Poseno je pogodno za osobe sa osjetljivom kožom, proširenim venama ili kapilarama ili psorijazom. Ne izaziva crvenilo, prištiće i iritacije te djeluje protuupano i antialergijski zbog prirodnog sastava paste.  

Brazilska depilacija

Uklanjanje dlaćica sa intimnih djelova ženskog tijela.

 

Anticelulitni tretmani (tretiranje kritičnih zona)

U jedinstvenom prostoru Specijalne bolnice Arithera možete se opustiti uz relaksirajuće medicinske SPA tretmane s naglaskom na stručne medicinske masaže, aromaterapiju u kombinaciji s masažama, hidroterapiju i limfnu drenažu, relaksacijske antistresne programe, detox aromaterapijske tretmane, a sve u cilju postizanja pozitivnog psihološkog efekta, otklanjanja stresa i poticanja obnove imuniteta.

Eliminacija pojačanog znojenja u predjelu pazuha

Botox tehnika.

Pedikura

Manikura

Gel i trajni lak