vene 23.02.2015 beauty

PROFESIONALNA MEDICINSKA PEDIKURA za njegovana i lijepa stopala

Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela, zadebljanja na drugim dijelovima stopala, natisci i kurje oči zbog nošenja neudobne obuće, atletska i dijabetična stopala, urasli nokti, gljivice...

Ne zaboravite da su redovite pedikure i njega stopala važni za zdravlje i lijepi izgled Vaših nogu!

Pritom za pedikuru i njegu stopala birajte mjesta na kojima rade educirani djelatnici, u kojima su uredni sanitarno-higijenski uvjeti prostora sa dezinfekciranim i steriliziranim instrumentima za rad i gdje se koristi jednokratni materijal koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom.

U Specijalnoj bolnici Arithera, u Centru za ljepotu i zdravlje u apsolutnim higijenskim uvjetima nudimo profesionalnu medicinsku pedikuru koja se sastoji od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanja kože, vađenja uraslih noktiju i kurjih očiju , oblikovanja noktiju te uređivanja stopala, njege stopala kremama, kapima za sprječavanje uraslih noktiju i antibiotskim kremama za gljivice te masažom stopala.

Osim osnovne medicinske pedikure nudimo i pakete estetske medicinske pedikure koja uz sve navedeno podrazumijeva tretiranje stopala pilingom i lakiranje noktiju običnim ili trajnim lakom.

ONO ŠTO NAS ČINI POSEBNIMA JE MASAŽA STOPALA- svatko od nas je barem jednom vidio ili osjetio masažu stopala. Priuštite si profesionalnu medicinsku masažu uz organska ulja koja će ovaj opuštajući tretman učiniti još mirisnijim i jedinstvenijim. Masaža će potaknuti bolju cirkulaciju, spriječiti oticanje, bolnost i grčenje nogu, nakon nje vaše će noge biti će lakše, a Vi ćete se osjećati poletnije i sretnije.

Ukoliko imate bilo koji drugi zdravstveni problem sa stopalima poput čuklja ili uraslog nokta koji se treba kirurški odstraniti, naš tim ortopeda stoji Vam na usluzi.