vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Ljepota je u Vama 

Potaknite svoju ljepotu uz specijaliste Aritherinog Centra za ljepotu i zdravlje kože. Estetski kirurzi, dermatolozi i kozmetičari brinu o prefekciji Vaše kože i ljepoti lica i tijela, a vrhunska Top Quality anti-age tehnologija za neinvazivnu i minimalno invazivnu estetsku medicinu pomaže u brzom otklanjanju vidljivih tragova godina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz individualni pristup svakom pacijentu, u suradnji estetskih kirurga, dermatologa i kozmetologa razvijeni su programi koji brzo i učinkovito uklanjaju vidljive tragove godina i čine kožu lijepom i njegovanom. Sve nesavršenosti na licu i tijelu tretiramo vrhunskom Top Quality tehnologijom:

 

uredjaji beauty 3 obradeni  uredjaji beauty 1 obradeni  uredjaji beauty 2 obradeni  uredjaji beauty 4 obradeni 
TOP QUALITI VELVET SKIN INTRA PLUS  TOP QUALITY CAV CELL  TOP QUALITY HIFU-TOP  TOP QUALITY RADIO SKIN 

 

Anti age protokol podrazumjeva:

  • pregled kod specijaliste dermatologa ili estetskog kirurga u čijim se ordinacijama kreira individualni program ARTSYNERGY po kojem se tretira određena problematika na licu i/ili tijelu.
  • na prvim konzultacijama sa iskusnim liječnicima, razmotriti će se i razumjeti potrebe pacijenta, te dati odgovori koji su svakom pacijentu potrebni za donošenje odluke.
  • prije definiranja individualnog programa body shapinga, provodi se precizna ultrazvučna dijagnostika koja definira količinu i pozicioniranost masnog tkiva koje treba tretirati. Sukladno rezultatima dijagnostike, individualno prilagođenom jačinom tretmana, dopire se u slojeve derme u kojima se nalazi masno tkivo – time su ovi tretmani efikasniji u odnosu na bilo koje do sada prisutne na tržištu.
  • večinu aparativnih tretmana provode kozmetolozi pod nadzorom liječnika specijaliste, a neke tretmane kao što je radio skin ili fokusirani ultrazvuk provode samo liječnici spacijalisti