vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

header za bolesti vena

ZDRAVE KRVNE ŽILE – POKRETAČKA SNAGA ORGANIZMA

Proširene vene, kao i ostale bolesti krvožilnog sustava, danas najučestalije bolesti sa najvećim rizikom za smrtne posljedice po oboljele. Stručnjaci iz Specijalne bolnice Arithera, vodeće medicinske institucije u liječenju bolesti krvožilnog sustava i proširenih vena, za vas su na raspolaganju na broju telefona 01 23 04 074 sa korisnim informacijama o ovim bolestima.

Bolesti Vena Arithera  1
Bolesti Vena Arithera  2

U Hrvatskoj preko 50% posto populacije iznad 40 god života ima problem s proširenim venama. Proširene vene ne nalaze se samo na nogama. Hemoroidi su također proširene vene, ali na području debelog crijeva. Učinite prvi korak, potražite pomoć liječnika specijalista za sebe ili svoje najbliže koji boluju od ovih bolesti.

U Specijalnoj bolnici Arithera primjenjujemo liječenja za sve stupnjeve proširenih vena na nogama kao i najsuvremenije metode liječenja hemoroida. Specijalisti za flebologiju i proktologiju Specijalne bolnice Arithera izaći će u susret svakom Vašem zahtjevu, za vas će izabrati najbolju metodu liječenja i zauvijek promijeniti vaš život.

Povjerite brigu o vašem zdravlju najboljima!

Za liječenje proširenih vena preporučamo UGFS metodu

Za liječenje hemoroida preporučamo DG-HAL metodu