vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Medicinska usluga Specijalne bolnice za ortopediju, opću kirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, dermatologiju i venerologiju Arithera kvalitetom i stručnim kadrom konkurira najeminentnijim specijalnim bolnicama u Europi.

U moderno opremljenom prostoru Specijalne bolnice nudimo široki izbor medicinskih specijalizacija kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Individualni pristup liječenju i apsolutna posvećenost potrebama pacijenata skoro su 20 godina naš prioritet i ključ za prosperitet našeg poslovanja.

Iskustva korisnika usluga u Specijalnoj bolnici Arithera pokazatelj su našeg uspjeha. Nadahnjuje nas njihovo zadovoljstvo konačnim rezultatima liječenja i ishodima tretmana. Njihovo zadovoljstvo nama je poticaj. K tome stremi cjelokupni Aritherin medicinski tim od preko 70 vrhunski educiranih liječnika specijalista, fizioterapeuta i medicinskih sestara. Većina njih svoje je specijalizacije usavršavala u najeminentnijim svjetskim zdravstvenim centrima.

Multidisciplinaran pristup liječenju omogućiti će svakom našem pacijentu da na jednom mjestu riješi veliki broj zdravstvenih i estetskih tegoba te da se sa novim životnim elanom vrati svakodnevnim obvezama.

Prateći svjetske trendove, Arithera zauzima vodeću poziciju u specijalizacijama iz područja Fizikalne tarapije i rehabilitacije, bolesti kralježnice, Ortopedije, Flebologije, Proktologije, Estetske kirurgije, Opće i abdominalne kirurgije, Dermatologije i venerologije i Interne medicine.

Jedina smo specijalna bolnica u Hrvatskoj koja zapošljava osobe s invaliditetom i na taj način pokazujemo osjetljivost i odgovornost prema najpotrebitijima u društvu.

Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših medicinskih usluga i prostora u kojima se usluga odvija i kontinuirano radimo na poboljšanjima. Našu kvalitetu dokazuje i certifikat ISO 9001:2008, a u postupku smo dobivanja HALAL certifikata kao potvrde kvalitete u pružanju usluga pacijentima muslimanske vjeroispovijesti.