vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Detaljan pregled venskog sustava pomoću color dopplera predstavlja ključni faktor za odabir metode i redosljed liječenja. Pregled je bezbolan i nema štetnih utjecaja na organizam, a mjerenjem  intenziteta protoka i smijera strujanja krvi kroz venu dobija se najbolji uvid o postojanju dijagnoze proširenih vena i o stupnju oboljenja.

Na prvi pregled donesite prijašnju medicinsku dokumentaciju.

Nakon pregleda slijedi dogovor o mogućoj metodi liječenja. 

Ukoliko niste iz Zagreba, moguće je dogovoriti termin pregleda i zahvata u jednom danu kako ne bi više puta trebali dolaziti u Zagreb. Nakon zahvata obično se radi jedan kontrolni pregled i to za EVLT metodu 2 do 3 dana nakon zahvata, a za UGFS metodu 30 dana nakon zahvata.

Zbog jednostavnijeg pristupa i uštede vremena, za naručivanje tretmana i pregleda, postavljanje informativnih pitanja i savjeta, podsjećajući Vas da je diskrecija jedno od temeljnih načela našeg poslovanja, molimo Vas da nazovete na informativni broj telefona: +385 1 23 04 074 ili pošaljete upit na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Naše radno vrijeme je od 08:00 do 20.00 sati. Unaprijed hvala!