vene 23.02.2015 beauty

dubrovnik banner

Kardiologija

Bolesti kardiovaskularnog sustava su uz maligne bolesti vodeći uzrok pobola i smrtnosti pučanstva RH. Ukoliko pripadate velikoj skupini populacije sa dijagnosticiranim kardiološkim oboljenjem ili ste potencijalno ugroženi zbog načina života, kardiološka ambulanta Specijalne bolnice Arithera pravo je mjesto za Vas. Iskusni kardiolozi u dijagnostici, prevenciji i liječenju kardiovaskularnih bolesti, pobrinuti će se o zdravlju Vašeg srca.

Ambulanta za kardiologiju osnovana je u sklopu djelatnosti za interne bolesti i kao takva ima funkciju liječenja i dijagnostike uglavnom kardijalnih, ali i općih internističkih bolesti i stanja. Specijalna bolnica Arithera ima 20-tak bolnička kreveta. Zbrinjavamo infarkte miokarda, kronične i akutne kardijalne dekompenzacije, poremećaje srčanog ritma i upalna stanja (perikarditise, miokarditise i komplicirajuće endokarditise), te kardiomiopatije druge etiologije.

Uz dijagnostiku i liječenje, u Aritheri je za Vas je dostupna kardiološka rehabilitacija. Jedan smo od rijetkih centara za preventivnu i sekundarnu kardiološku rehabilitaciju u Zagrebu. Opremljenost ordinacija, dvorana za vježbanje kao i dostupnost bazena za individualne terapije čine nas poželjnim mjestom za liječenje, rehabilitaciju i neophodni nadzor nužan za kardiološke bolesnike.

Zašto odabrati kardiologiju u Specijalnoj bolnici Arithera:

  • liječiti će Vas iskusan tim kardiologa i terapeuta
  • liječenje i vježbe provode se u vrhunski opremljenim ordinacijama i dvoranama za vježbanje
  • hidrokineziterapija se provodi u bazenu sa protustrujnim plivanjem usklađenim sa svim EU normama
  • uvjeti Specijalne bolnice Arithera slični su uvjetima rehabilitacije u toplicama te zagrebačkom pacijentu omogućuju da bez dislociranosti iz mjesta stanovanja, provede kvalitetnu kardiološku rehabilitaciju.
  • smještaj u bolničkom djelu omogućuje pacijentima da na jednom mjestu, u idealnim uvjetima obave kardiološku rehabilitaciju pod nazorom stručnog kardiološkog tima.